VACATURE INVOERWERK OP KANTOOR:

Groen Licht is op zoek naar (afgestudeerde) studenten die flexibel bij ons op kantoor willen werken. Het gaat hierbij vooral om het invoeren van ingevulde meetformulieren in Excel, maar daarnaast zijn er soms specifieke projecten, waarbij er aan datasets gewerkt wordt.

Doorgaans hebben we elke week invoerwerk op kantoor, maar hier zit weleens verschil in. Het voordeel is dat we de werkdagen en -uren in overleg goed op jouw studie-uren kunnen aanpassen. Is deze vacature niet interessant voor jou maar mogelijk wel voor iemand die jij kent? Stuur hem gerust door. Bij eventuele interesse kan de sollicitatie (+CV) gemaild worden naar student@groenlicht.com t.n.v. E. Goedegebure.

 

Wat ga je doen?

Het invoerwerk vindt op kantoor in Tilburg (vlakbij het centrum) plaats. Soms is het mogelijk om vanuit thuis te werken, maar dat verschilt per project. De meest voorkomende klussen zijn het invoeren van ingevulde meetformulieren in Excel of het uitwerken van camerabeelden. Daarnaast zijn er soms ook specifieke projecten, waarbij er (vooral in Excel) aan datasets gewerkt wordt.

Bij het invoeren van meetformulieren typ je de genoteerde aantallen of kentekens over in Excel, waarbij je direct markeringen aanbrengt als je iets opvallends ziet.

Bij het uitwerken van camerabeelden tel je meestal het aantal passerende voertuigen, fietsers en/of voetgangers. Het voordeel is dat de camerabeelden vertraagd of versneld afgespeeld kunnen worden, zodat het verkeer goed te tellen is. En natuurlijk is het ideaal dat je het beeld even op pauze zetten voor een vraag of een vers kopje koffie of thee.

Wat krijg je?

  • Prima uurvergoeding.
  • Reiskosten worden vergoed.
  • Flexibel in te plannen in combinatie met je studie of ander werk.
  • Vergoeding ontvang je maandelijks of anders binnen 3 weken na de werkdag.

Inschrijven